вівторок, 23 липня 2019 р.


Вершини слова

11 квітня в Новоодеській центральній районній бібліотеці відбулася презентація нового альманаху поезії літоб’єднання  «Пошук» «Вершини слова». Відбувся  захід для Студентів Університету Ш віку, який проводили бібліотекарі: Завгородня Л.М., Табакар Л.Ф та Мосензова Н.М.
На заході звучали слова подяки голові районної ради О. Гриценку та керівництву райдержадміністрації за допомогу у фінансуванні друкування альманаху.
Від керівництва, депутатського корпусу Новоодеської районної ради учасників зібрання щиро вітала заступник керівника виконавчого апарату районної ради, керуюча справами І. Чубук, яка зазначила, що завдяки активної співпраці районної ради із засновником літературної спілки  М. Простаковим  було відпрацьовано можливість спрямовувати кошти районного бюджету, через районну програму розвитку культури, на фінансову підтримку літературної творчості та книговидання. Подякувала всім авторам і упорядникам збірки за кропітку роботу, побажала подальших творчих успіхів і натхнення.
Місцеві автори В. Назаренко, З. Видашенко, Н. Котовенко, М. Шилонцева та дружина В. Мунтяна під мультимедійний супровід читали вірші і отримували вдячні схвалення від присутніх у залі шанувальників поетичного слова. Родзинкою зустрічі був виступ корифея поезії і прози А. Вітренка. Енергетика його творчості вражає своєю щирістю і непідробністю. Автор 20 прозових і поетичних збірок запалив всіх присутніх безмежною любов’ю, жагою до життя, оптимізмом. Анатолію Миколайовичу 10 серпня 2019 року виповниться 90 років.
Учасники зібрання подякували бібліотечним працівникам за гарну атмосферу та добре організований захід.









Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...