вівторок, 23 липня 2019 р.


Творчий вечір Віри Марущак
20 березня 2019 року у Новоодеській центральній районній бібліотеці відбувся творчий вечір Віри Іванівни Марущак.
Казки миколаївської письменниці Віри Марущак дуже полюбляють читати не тільки маленькі читачі, а і вже дорослі люди. Тому поспілкуватися з письменницею прийшли члени районного  літоб’єднання «Пошук», «студенти» Університету третього віку, вчителі місцевих шкіл, бібліотекарі та всі охочі.
Віра Марущак, уродженка Арбузинки, зізналася, що перші свої історії вона переповідала усно. І лише згодом стала їх записувати.
Присутніх цікавило: що вона зараз пише, чому так або інакше назвали свою книгу, яким було її перше оповідання?, як Віра Іванівна потрапила у журналістику?, або: чи важко зараз видати книжку?. Цікавою виявилась розповідь письменниці про своє  життя і творчість. Захоплюючий світ книги полонив її ще з дитинства, коли тато приносив з бібліотеки книги. З тих пір народилося бажання і самій писати, яке вона реалізувала, отримавши освіту журналіста. Письменниця розповіла про свій творчий доробок — десять художніх книг, присвячених юнацтву і дітям, вихованню молоді.
Запрошені ознайомилися з книжковою виставкою «Життя вишите любов’ю. Віра Марущак», на якій представлені світлини письменниці, видання її творів, збірники, обласні альманахи.
Спілкування проходило у невимушеній атмосфері. Щирі слова найкращих побажань адресувала присутнім  письменниця: «Читайте якомога більше цікавих книг та завжди поважайте та цінуйте один одного і тоді всі будуть щасливі!», а ми, в свою чергу, побажали Вірі Іванівні весни у серці, радості в душі і безмежного джерела творчої наснаги.





Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...