вівторок, 3 жовтня 2023 р.

    

 Інтерактивне свято «Козацька підкова щастя»

    3 жовтня Новоодеська публічна бібліотека зустрічала гостей, до нас завітали наші колеги з Миколаївської обласної дитячої бібліотеки імені В. Лягіна. Мета нашої зустрічі - інтерактивне свято «Козацька підкова щастя», присвячене Дню Козацтва, яке відбулося на базі Новоодеського ліцею № 2 з учнями 4-6 класів. Ми вдячні адміністрації ліцею за співпрацю та висловлюємо подяку Семенюку Анатолію за музичний супровід свята.

    Наші гості відвідали Новоодеську публічну бібліотеку, для них було проведено оглядову екскурсію та за кавою зі смаколиками обговорили перспективи подальшої співпраці, питання роботи бібліотек в період воєнного стану, поповнення фондів новою українською літературою. Директор Миколаївської обласної дитячої бібліотеки Жайворонок Тетяна Анатоліївна подарувала книги в рамках благодійної акції «Українським дітям – українська книга» та нагородила нашу активну читачку Незнающу Софію за участь в обласному турі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули».

 

    На згадку про нашу зустріч ми подарували колегам брелки та календарі виготовлені власноруч.


 






Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...