четвер, 5 жовтня 2023 р.

 Cвято-вшанування «Сивина на скронях – мудрість у очах»

    5 жовтня у відділенні стаціонарного догляду комунальної установи для проживання одиноких осіб похилого віку Новоодеського територіального центру надання соціальних послуг відбулося свято-вшанування «Сивина на скронях – мудрість у очах», присвячений Міжнародному Дню людей похилого віку.

    На свято завітали Новоодеський міський голова Поляков Олександр Петрович та директор «Центру надання соціальних послуг» Гострик Ольга Василівна. Вони привітали присутніх зі святом, побажали їм міцного здоров’я, миру, добра, злагоди та вручили солодкі подарунки.

    Працівники Новоодеської публічної бібліотеки у співпраці з Новоодеським Центром культурних послуг приєднались до привітань. Бажали мешканцям відділення міцного здоров’я, радості, довголіття та миру. Адже в центрі проживають люди, які своєю працею створювали матеріальний добробут для молодого покоління.

        На святі лунали пісні у виконанні Олени Тирон, Олександра Кондратова та Олександра Співака. Настрою додали гуморески новоодеської поетеси – Валентини Бирзул у виконанні Лариси Табакар, Лілія Михайлова виконала жартівливу мініатюру «Лікувальний сеанс від Марії Стефанії». Фінальним акордом була пісня у спільному виконанні.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...