середа, 19 лютого 2020 р.

«Ми не забули і вам забути не дамо!»

15 лютого Україна відзначала День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ту річницю виведення військ з Афганістану. 15 лютого 1989 року закінчилася одна з трагічних воєн другої половини ХХ століття – війна в Афганістані, яка тривала з 25 грудня 1979 до 15 лютого 1989 року – (дев’ять років, один місяць, дев’ятнадцять днів).
18 лютого 2020 року для студентів Новоодеського професійного аграрного  ліцею відбулась година пам’яті «Ми не забули і вам забути не дамо!», яку провели бібліотекарі Новоодеської ЦРБ. Під час заходу ведучі Завгородня Л.М. та Мосензова Н.М. розповіли про військові події в Афганістані, про героїзм наших бійців і про обпалене війною, перевірене і загартоване серед мальовничих та небезпечних гір чужої країни, військове братство. За допомогою відео-роликів студенти мали змогу перенестись у ті драматичні часи запеклої війни, проживши з воїнами епізоди їх фронтових буднів, адже за кожним воїном-афганцем – своя доля, свій життєвий подвиг, свій крок у безсмертя. Наталя Миколаївна презентувала книжкову виставку «На їхню долю випала війна», на якій були представлені книги про війну в Афганістані, фотографії учасників бойових дій – наших земляків, статті із місцевих газет, художні твори в яких відображено мужність і героїзм наших бійцівзгадали наших новоодеситів, які загинули. Всі схилили голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшанували хвилиною мовчання тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

Для нас важливо пам’ятати про всі історичні віхи і робити висновки. Мирне небо, щасливе майбутнє ось ті життєві орієнтири до яких ми повинні прагнути. Давайте ж будемо пам'ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну, і до тих, для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках, а також тих, хто не повернувся з тих страшних боїв.




1 коментар:

  1. If you're attempting to lose fat then you absolutely have to start using this totally brand new custom keto meal plan diet.

    To create this service, licensed nutritionists, personal trainers, and top chefs united to develop keto meal plans that are productive, decent, price-efficient, and delightful.

    Since their launch in 2019, 100's of clients have already transformed their figure and well-being with the benefits a good keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.

    ВідповістиВидалити

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...