середа, 26 січня 2022 р.

 ЮВІЛЕЙНІ УРОЧИСТОСТІ "ДОРОГА ДОВЖИНОЮ В СТОРІЧЧЯ: БІБЛІОТЕКА. ЛЮДИ. ДОЛІ."

    30 вересня 2020 року у Всеукраїнський день бібліотек Новоодеська центральна районна бібліотека святкувала своє мудре 100-річчя, поважне 55-річчя сучасної типової будівлі ЦРБ, що була збудована в 1965 році.

    В той день бібліотека зібрала друзів, представників влади, шанувальників книги, працівників та ветеранів бібліотечної справи, всіх тих, хто докладає зусиль, щоб наші бібліотеки були кращими і щодня вкладає в це свій розум, серце, душу, емоції. Бібліотекарів району вітали заступник голови районної ради Володимир Євгенов, міський голова Олександр Поляков, завідуюча сектору культури, молоді та спорту Новоодеської райдержадміністрації Олена Тищенко, директор централізованої бібліотечної системи Тетяна Дронова, голова районної організації ветеранів Алла Антоневич,, місцеві поетеси Зоя Видашенко і Галина Богуславець, активна читачка бібліотеки та інспектор відділу культури з 1970-80-х рр.. Віра Шитова, ветерани бібліотечної справи району: Тетяна Криворучко, Раїса Федоренко, Раїса Тульчевська. Присутнім була представлена ювілейна презентація "100-річчя з дня заснування першої бібліотеки в Новій Одесі". Зворушливо прозвучало музичне вітання від викладача дитячої музичної школи Володимира Заїнчковського, захоплено слухали гумористичну сценку з бібліотечного життя у виконанні бібліотекарів Лілії Михайловой та Лариси Табакар. Людно було у фотозоні та у "Ретробібліотеці".






















Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...