середа, 26 січня 2022 р.

Новоодеському літературному об’єднанню «Пошук» - 20

    22 вересня 2021 року святкували 20-річний ювілей Новоодеського літературного об’єднання «Пошук», яке успішно працює на базі Новоодеської публічної бібліотеки. До заходу бібліотекарі підготували електронну презентацію «20 років – на крилах творчості», подарунковий фотоальбом «Творчий шлях у світлинах», збірка поезій членів літературного об’єднання «Новій Одесі присвячується…» до 245-річчя міста. Бібліотекарями було прикрашено святковий зал, представлено книжкову виставку «Пошук: єднаємо душі словом».

    Ми, бібліотекарі, дякуємо Вам, шановні пошуківці за те, що у своїй поезії Ви несете любов до Батьківщини, природи та людини. Віримо, що вашу справу в майбутньому буде плекати молодь, дбати щоб не висохло джерело мудрості, горів вогонь доброти й мужності.

    Запрошуємо до Новоодеської публічної бібліотеки всіх бажаючих познайомитись з творчістю літературного об’єднання «ПОШУК».































Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...