середа, 26 січня 2022 р.

  "Сила соборності – єдність у душах"

Напередодні  Дня Соборності України – свята, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві. 

19 січня 2022 року в Професійному аграрному ліцеї для студентів 32 групи та викладачів фахівцями Новоодеської публічної бібліотеки проведено історичний екскурс «Сила соборності – єдність у душах». Присутні переглянули відео-ролик: «Злука. День соборності України», в якому акцентується, що сила нашої держави в єдності українських земель. Україна... Її майбутнє в наших руках. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.

Студентам було презентовано книжково-ілюстративну виставку «Соборна незалежна Україна».

Під кінець заходу, студентів ознайомили з сьогоднішнім святом Водохреще, Хрещенням Господнім. Вони дізнались про звичаї свята, цікаві факти та як святкують Водохреща у різних країнах.

 









Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...