середа, 26 січня 2022 р.

"ДУША ЖІНОЧА – ВІЧНА ТАЇНА"

    Все найдорожче у нашому житті – надія, радість, щастя, кохання – пов’язано з жінкою, берегинею роду людського, хранителькою сімейного вогнища. Тому так жінка схожа на весну. Навесні народжується все прекрасне, все оживає і пробуджується. Тому у перші березневі дні ми святкуємо прекрасне свято – свято жінок і весни.

      З нагоди Міжнародного жіночого дня 12 березня 2021 року в Новоодеській міській організації людей з інвалідністю СОІУ відбувся святковий вогник. У гості завітали начальник Новоодеської УСЗН Тетяна Венгеровська, настоятель Свято-Георгіївської церкви протоієрей Павло Кошак, провідний бібліограф Новоодеської публічної бібліотеки Лариса Табакар. Вітали присутніх листівками та віршами учні 4-б класу Новоодеської ЗОШ№ 2.

    Власні вірші й оповідання, присвячені неповторній і первозданній красі жінки, з її непереборною жагою до життя, прагненням любові та взаєморозуміння, читала член літоб’єднання «Пошук» Зоя Видашенко.

    Майстер-клас по виготовленню квітів з фоамірану провели працівники публічної бібліотеки Тетяна Черкашина та Людмила Павленко. Всі учасники заходу отримали в дарунок квітку – символ весни і відродження.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...