середа, 26 січня 2022 р.

                        "Всіх зігріти може материнське серце"

    У травні, коли, розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої до нас людини - матері.

    З нагоди Дня матері, яке відзначають у другу неділю травня в Новоодеській міській організації осіб з інвалідністю відбувся святковий вогник.

    Всіх присутніх привітала голова організації В.І.Ігнатова. У гості завітала фахівець відділення соціального захисту населення Новоодеської міської ради Р. Басарабенко, яка надала консультації з питань соціальної допомоги та субсидій для людей з інвалідністю.

    Бібліотекар Новоодеської публічної бібліотеки Л.Ф. Табакар розповіла про роль матері, яка виплекала і виховала найцінніший скарб - дитину і виконала найбільш важливу місію - дала нове життя.

    Прозвучали задушевні пісні у виконанні працівників Будинку культури. Власні вірші й оповідання читала член Літоб'єднання "Пошук" - З. Видашенко.




Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...