середа, 26 січня 2022 р.

Вечір вшанування пам'яті  Простакова Миколи Андрійовича

     21 січня 2022 року у Новоодеській публічній бібліотеці відбулось засідання членів літературного об'єднання "Пошук". Захід розпочався з вшанування пам'яті його засновника - Простакова Миколи Андрійовича. Минуло вже 12 років від того дня коли його не стало (25 січня 2010 р.). Микола Андрійович допоміг становленню і утвердженню поетів початківців, вселив їм віру в свої здібності, допоміг розвинути їх.

    Присутні висловлювали свою вдячність та повагу до творчості поета, емоційно читали його вірші Співак О., Видашенко З., Козловець А., Заінчковський М., Назаренко В., Шилонцева М., згадували поета теплими словами, як наполегливого та професійного керівника.

Ведуча заходу зазначила, що у поезії Миколи Андрійовича можна знайти живий відгук своїм почуттям і думкам, тому його вірші стверджують красу, добро, істину.

    В програму заходу ввійшли ознайомлення з Миколаївськими письменникамиювілярами січня, а саме Анатолія Качана та Вячеслава Качуріна. Бібліотекарі підготували відео презентації про життя та творчість письменників.

    В читальному залі була оформлена книжкова виставка «Поезія моря», де були представлені книги відомого миколаївського поета Качуріна В..











Немає коментарів:

Дописати коментар

  «Кіборги вистояли, не вистояв бетон» , — фраза, яка назавжди вписана у сучасну історію України. Бої за Донецький аеропорт — одні з найзапе...